Лепа водитељка која нас сваког јутра обрадује вестима о ведром времену, сада нас је орасположила и позитивним вестима из свог приватног живота. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Republika

 

Марија Егеља недавно је била жртва интернет преваре, када ју је једна фирма поставила за заштитно лице препарата за мршављење. Она је одмах демантовала информацију да је део ове кампање, а сада је открила какве је кораке предузела поводом овог проблема:

- Ја сам се забринула да друге девојке не поверују у ту превару, у смислу тог рекламирања са моје стране. Ја никада нисам чула за тај производ, моје другарице су ми писале на Инстаграму и питале ме: "Јеси ли ово заиста ти, не можемо да верујемо јер си ти увек мршава. Не делујеш нам као да то користиш?". Ја сам рекла:"Наравно да нисам". Ја сам њима послала чак и мејл и рекла им:"Молим вас да то склоните јер ћу морати да вас тужим" и наравно да ми ништа нису одговорили. Звала сам и на понуђени број телефона, који је непостојећи. Видећемо шта ће бити, само ми је стало да неке девојке не пробају тај препарат, па да дође до неког контраефекта. И да се не разочарају у неки производ, а самим тим и у мене јер ја заиста не стојим иза тога - казала је Марија, која је додала да се о свему консултовала са својим адвокатом:

- Ја сам контактирала свог адвоката и послала сам му све слике. Надам се да ће се то решити.

С атрактивном водитељком прешли смо, потом, на лепше теме и питали је да је за њен изглед заслужан и неки мушкарац, а она је признала:

- Данас су ми сви рекли:"Спремна си за удају", ево и моја шминкерка- казала је Марија која је пробудила сумњу и код нас, па смо је питали да ли је заузета:

- Негде сам прочитала да о лепоти, богатству и срећи не треба много говорити, довољно је да се види. Ево вама ћу ексклузивно открити да сам заљубљена и вољена. Не бих нешто превише говорила о томе за сада - казала је водитељка коју смо питали и да ли планира свадбу, а она открива:

- Па кажем, сви ми нешто данас прогнозирају јер сам обучена као млада, али ево видећемо. Очигледно сам спремна - насмејала се лепа водитељка. 

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".