- Нисам знала да сам толики тремарош до овог наступа, смиривали су ме сви редом. Било је турбулентно и напорно, али презабавно. Била сам задовољна што сам ушла у финале, али победу заиста нисам очекивала. Имала сам нереалан напад треме у полуфиналу, наступ није био онакав какав је требало да буде, отишла сам кући и хтела да се убијем. Када сам устала сутра ујутро и читала колико су ме "пљували" на Твитеру, ја сам мазохиста и све читам, схватила сам да су људи у праву и да наступ стварно није био мој хигхлигхт. Решила сам да то поправим у финалу - каже Ангелина и додаје:

- Али, у финалу ми се лепеза уопште није скинула с леђа, реп ми је пао преко рамена и једну нисам успела да узмем. То је моменат кад сам победила себе и с једном сам урадила све шта треба.

Она је објаснила и да јој певање пред публиком није никакав проблем, што доказује и чињеница да је у финалу након збројаних свих гласова завршила на четвртом месту.

- То је феноменално. Схватила сам кроз ово такмичење да имам психичких проблема. Знала сам ја то и раније, али сада сам добила доказ. Констракту нисам одмах сконтала, слушала сам песму успут, али тек у полуфиналу када сам видела цео наступ све ми је постало јасно. Сви смо одлепили. То вече када је завршила наступ се осетила та енергија, сви смо реаговали, тапшали - истакла је певачица у емисији "Кец на једанаест" која се приказује на “К1“ телевизији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".