- Људи о рокенролу имају различита мишљења, кажу да се мора добро пити, дрогирати, курвати, 10-15 бракова имати иза себе, имати деце на сваком континенту. Код мене је то све контра, ја никада нисам живео тај живот, спортски сам тип, живим здраво, уживам у својој породици која ми је највећа подршка. Постао сам деда, имам два унука и унуку и сваки тренутак када сам слободан користим да бих био са њима. То је Ален Исламовић, рокер - каже певач, и додаје:

- Трудио сам се кроз своју каријеру да будем нормалан, радим свој посао који волим. Мој посао је јаван и људи који ме посматрају са стране немају ништа лоше да кажу о мени - истиче рокер, и спомиње свој бизнис.

Фото: Архив Новости/Милена Анђела

 

 

- Не бавим се само рокенролом, ја сам постао и пољопривредник. Недавно сам се одушевио када сам добио признање за пољопривредника године. Имам велику фарму лешника у Бихаћу. Засад одлично иде тај бизнис, све што роди ја продам - каже он, и открива од чега се боље живи, од музике или пољопривреде:

- Све што се ради, ради се из љубави, мој живот је музика, а овај бизнис је нешто у чему се добро сналазим - рекао је Ален.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".