Најпознатија "Лото девојка" истиче да јој је први пут у животу тада пало на памет да се убије и да јој је био то најгори период живота.

Фото: Игор Маринковић

 

- Па први пут ми је пало на памет у животу да се убијем, не да се убијем него да ме нема. Да се пробудим за 20 година, али наравно живот иде даље. Исплачеш се, искукаш се и извриштитиш се да те нико не види и дигнеш главу, дубоко удахнеш и закорачиш на улицу где те чекају разна непријатна изненађења. То је давно иза мене, ето човек кад би знао где ће пасти он би легао. Черчил када су га питали чему да захвали својој дуговечности, он је рекао увек када би имао прилику да седнем ја би легао - рекла је Сузана.

Фото: Н. Скендерија

 

Водитељка каже да је срећна што су сви после тог великог инцидента остали нормални.

- Доста је било плакања. Ја имам двоје деце, које су сада тинејџерке. Могу да кажем сада хвала Богу што смо сви ми остали нормални и што смо све то преживели. Да је било лако, није било лако. Да је било одвратно било је одвратно. Да ћу икада сазнати ко ми је то урадио, нећу сазнати - истакла је Сузана.

Фото: В. Данилов

Додала је да није сазнала ко је то урадио и сматра да је то особа за коју никада није сумњала.

- Сваки овакав разговор ме не смирује, врло ме неуспокојава јер сви ми желимо да потиснемо сећања. Шта би ми то сад значило, да ли да га убијем, да ли да га пљунем или само да се окрен и кажем да ли је могуће. Јер никада није онај на кога сумњаш, већ онај на кога никад ниси посумњао - рекла је Сузана.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".