Водитељка Сузана Манчић одувек је истицала колико је везана за мајку Веру ,са којом је живела све до њене смрти и која јој је била највећа подршка у одгајању ћерки Наталије и Теодоре. Била је везана и за оца за чији одлазак се дуго припремала.

"Мој отац је био новинар, страствен пушач и колерик. Са 42 године је имао мождани удар и ја сам тада схватила да морам да се припремим на његов одлазак јер ће и то доћи. Упркос томе, када је умро, нисам себи могла да објасним и признам то да га нема. Деца су ми била мала и ја сам се трудила да не плачем пред њима, да ме не виде слабу и рањиву", рекла је Манчићева, и додала да је смрт родитеља најтежи животни тренутак.

"Мислим да човек одрасте када му умру родитељи, заправо када ти умре мајка, тада одрастеш. Мајчина смрт ме је променила. За њу сам била изузетно везана, не само због тога што је живела са мном и мојим ћеркама. Била ми је највећи ослонац у животу", испричала је Сузана у емисији "Милизам".

"Лото девојка" је недавно испричала како је са мајком делила највеће животне радости.


"Одувек сам волела да радим, имала сам и по три тезге дневно. Купила сам кућу, мењала сам аутомобиле. Једноставно сам много радила, па нису ми падале паре са неба, али никада се нисам правила важна, једноставно сам увек уживала у послу и свом животу. Најважније ми је било што сам имала новца увек да себи испуним сваку жељу, али и да обрадујем своје најближе. Ето ја сам тако схватала одувек своју популарност. Сећам се завршим турнеју и добијем доста пара, дођем кући и у сред ноћи пробудим мајку и узмем онај бут пара и бацим онако све и онда се смејемо, цичимо и скупљамо све. То је такво време било", испричала је Манчићева.

Сузана је више пута нагласила да је лепоту наследиле од мајке и често дели успомене на њу.

Фото: Игор Маринковић

 

"Моја мама и ја, чува ме и данас", написала је недавно водитељка уз мајчину фотографију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".