Она је признала да су је често осуђивали због тога што је мултиталентована, али и закључила да је у многим стварима била пионирка.

- Рушила сам табуе током каријере и свог јавног иступања. Као веома млада девојка изгубила сам озбиљну телевизијску понуду да водим емисију на ТВ Београду - описује Сузана ову животну ситуацију:

- То се десило јер сам учествовала у једној представи, заправо водвиљу који се звао „Сексплозија“. Наступала сам у једном корсету који ми је специјално направљен. Баш онакав какав је Готје направио Мадони, мени је тај корсет направила кројачница Позоришта „Бошко Буха“. Представа је била шаљива, али то је у то време било скандалозно. Није било шансе да водитељка која ради на ТВ Београду игра и у таквој представи. То је рецимо била прва граница коју сам срушила.

Манчићева наводи да је њена музичка каријера на самом почетку такође била дочекана на нож, и наводи да су је неке дефиниције њеног лика и дела тада и вређале.

- Када сам почела да певам, то је опет био табу. Сећам се да су ме на интервјуима тада често питали шта сте ви у ствари? Одговарала сам да сам Сузна Манчић! Говорили су ми да сам свашта, што је било врло увредљиво. Морало је да прође неко време и то што сам била мултимедијална на крају је телевизија најбоље искористила - признаје Сузана.

Након 48 година бављења јавним послом, Сузана признаје да када баци поглед уназад себе доживљава као део историје два медијска система.

- Осећам се као део историје југословенске и српске телевизије. Много ствари и људи памтим, певача, књижевника, сликара, глумаца, а то су све легенде регионалног шоу-бизниса. Нешто ме гура изнутра да то пренесем и својим ћеркама. Често их питам ко пева ову песму, а ко је ово био, ако не знају, ја им обавезно кажем Ђорђе Марјановић, Лола Новаковић... Нисам ја носталгична, али драго ми је што све то памтим и знам - завршава водитељка у емисији "Милизам".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".