Ипак, има и страшнијих сцена, због којих се девојке заиста забрину. Управо то се десило једној која је на друштвеној мрежи ТикТок објавила видео у ком је показала шта јој је поклонио мушкарац који јој је пришао у теретани.

- Када језиви момак у теретани каже да има поклон за тебе - написала је девојка у опису видеа.

Она је том приликом показала да је добила три фотографије - крупни план њених очију, слику лица и још једну слику која је била урамљена.

- Чим се ово догодило, отишла сам на пулт теретане, али они су ми рекли да не могу да откажу његово чланство. Разговарали су са њим и упозорили га, али није могао да буде исписан из теретане, све док није дошао његов син. Одмах је запосленима рекао да морају да му забране улаз у теретану - рекла је ова узнемирена девојка у другом ТикТок видео снимку, па додала:

- Непознати мушкарац рекао ми је да је фотографије све време држао у ормарићу свлачионице. Нисам сигурна да ли је његов син реаговао јер је сазнао за овај догађај или из неког другог разлога.

Иако је његов одлазак била једина опција која је успела да смири девојку, она и даље добија поруке у којима јој људи саветују да треба да зове полицију.

"Ако је његов син осетио потребу да позове, вероватно је то радио раније и има историју тога", "Надам се да није било других инцидената", "Девојко, ово уопште није безбедно", "Пређи у другу теретану и позови полицију", "Пријави случај, можда си му опсесија", "Одакле њему уопште твоје фотографије?", низали су се коментари.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".