Ipak, ima i strašnijih scena, zbog kojih se devojke zaista zabrinu. Upravo to se desilo jednoj koja je na društvenoj mreži TikTok objavila video u kom je pokazala šta joj je poklonio muškarac koji joj je prišao u teretani.

- Kada jezivi momak u teretani kaže da ima poklon za tebe - napisala je devojka u opisu videa.

Ona je tom prilikom pokazala da je dobila tri fotografije - krupni plan njenih očiju, sliku lica i još jednu sliku koja je bila uramljena.

- Čim se ovo dogodilo, otišla sam na pult teretane, ali oni su mi rekli da ne mogu da otkažu njegovo članstvo. Razgovarali su sa njim i upozorili ga, ali nije mogao da bude ispisan iz teretane, sve dok nije došao njegov sin. Odmah je zaposlenima rekao da moraju da mu zabrane ulaz u teretanu - rekla je ova uznemirena devojka u drugom TikTok video snimku, pa dodala:

- Nepoznati muškarac rekao mi je da je fotografije sve vreme držao u ormariću svlačionice. Nisam sigurna da li je njegov sin reagovao jer je saznao za ovaj događaj ili iz nekog drugog razloga.

Iako je njegov odlazak bila jedina opcija koja je uspela da smiri devojku, ona i dalje dobija poruke u kojima joj ljudi savetuju da treba da zove policiju.

"Ako je njegov sin osetio potrebu da pozove, verovatno je to radio ranije i ima istoriju toga", "Nadam se da nije bilo drugih incidenata", "Devojko, ovo uopšte nije bezbedno", "Pređi u drugu teretanu i pozovi policiju", "Prijavi slučaj, možda si mu opsesija", "Odakle njemu uopšte tvoje fotografije?", nizali su se komentari.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".