Сандра је овог пута одлучила да део хонорара да својој сестри по оцу, Амели, која је пре четири године оболела од рака, и од тада се бори, а Сандра јој је велика подршка, пише Стар, а преносе медији.

Фото: Инстаграм принтскрин/ сандра_ресиц

 

- Амела је пре четири године добила рак грла, који се нажалост проширио на штитну жлезду коју је морала да оперише. Она живи у Америци, и даље иде на хемотерапије и пије скупе лекове, који јој болест држе под контролом. Сандра је све време уз њу, иако живи далеко, јако су блиске, а та болест их је додатно зближила. Сандра је размишљала да ли овог пута да уђе у Задругу, па је само због Амеле преломила, јер је схватила да због короне не може да ради као пре, самим тим ни да заради као некад, а паре јој требају да помогне сестри. Она већи део хонорара планира да поклони сестри како би се адекватно лечила. И са мајком се договорила да већину пара поклони Амели и она је подржала. Има и децу, и за њих мора да има, а не знате колико су те терапије скупе. Сандра и сада брине какво је стање, а од ње су сакрили да се у новембру Амели погоршало здравље. Она је инсистирала да нико не каже Сандри јер зна да би је то разорило- рекао је извор близак певачици и додаје:

- Сандра чврсто верује да Амела може да се излечи. Међутим, знају сви колико су терапије скупе, а без њих не може. Зато је сада и ушла у Задругу. О овоме не прича јер јој све то много тешко пада - објашњава извор.

(Стар)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".