Будући да нема где да живи, стамбено питање јој је тренутно највећа окупација.

Фото: В. Данилов

 

- Шта да вам кажем. Од када сам изашла из ријалитија смештена сам у једном пансиону на Ибарској магистрали, који ми плаћа продукција "Задруге", односно мој друг Жељко Митровић. Ту сам док не решим стамбено питање. Ту сам јер неман где да идем. Звао ме је и Бане Ђокић и понудио ми смештај, али мени не треба смештај на ноћ или две, мени треба трајно стамбено решење. И сама не знам ни где ћу ни шта ћу, разумите ме, није ми лако - забринуто је рекла Тања за "Стар".

Са друге стране, прича њених пријатељи је другачија, они кажу да им се певачица не јавља, и да се јавила само једном другу тражећи новчану помоћ како би имала за храну, док јој не легне уплата за пет месеци колико је провела у ријалитију.

- Чуо сам се са Тањом, али ситуација је јако тешка. Она од када је продала свој стан, смуца се од пријатеља до пријатеља. То није решење, зна и она. Некако је у ријалитију била мирна и обезбеђена, а сада поново за њу почиње борба за голи живот. Она се стално нада да ће јој неко помоћи да реши питање крова над главом, али док не засуче рукаве и док не почне да зарађује сама за хлеб и рачуне, нема њој мира. Зиму је такорећи прегрмела, али ако за који дан не реши где ће, буквално ће остати на улици. Жао ми је, много је добра, али мора и она да се уразуми - тврди за поменути медиј један од Тањиних пријатеља.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".