“Белу боју суза кваси”, “Хајде да се будимо у двоје”, “Марко, сунце моје јарко”, само су неке од песама које се већ годинама слушају, а по којима препознајемо власницу једне од најскупљих некретнина на естради.

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 

Међутим, Верина песма “Мики Милане” после толико година освојила је срца млађе публике, а једно време су је готово сви певали на “ТикТок” платформи.

Иако је годинама препознатљива по својој кратко ошишаној плавој коси, на фотографији с почетка каријере Вера има тамнију косу и готово не личи на себе.

Певачица је годинама у складном браку са хармоникашем Ратомиром Раћом Матовићем. Једном приликом испричала је да јој супруг ретко кад дели комплименте.

– Какви да ми каже лепотице… То ми у животу није рекао. Само је једном рекао свом колеги када ме је први пут срео: “Слатка мала, није лоша”… Е то су били коментари које је он тада коментарисао и то ми је пренео тај колега. Никад ми није рекао да сам лепа, а не треба ни да ми каже, јер ја не волим то полтронисање, доношење цвећа… – рекла је певачица. 

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".