“Belu boju suza kvasi”, “Hajde da se budimo u dvoje”, “Marko, sunce moje jarko”, samo su neke od pesama koje se već godinama slušaju, a po kojima prepoznajemo vlasnicu jedne od najskupljih nekretnina na estradi.

Foto: Jutjub printskrin/Telegraf.rs TV

 

Međutim, Verina pesma “Miki Milane” posle toliko godina osvojila je srca mlađe publike, a jedno vreme su je gotovo svi pevali na “TikTok” platformi.

Iako je godinama prepoznatljiva po svojoj kratko ošišanoj plavoj kosi, na fotografiji s početka karijere Vera ima tamniju kosu i gotovo ne liči na sebe.

Pevačica je godinama u skladnom braku sa harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem. Jednom prilikom ispričala je da joj suprug retko kad deli komplimente.

– Kakvi da mi kaže lepotice… To mi u životu nije rekao. Samo je jednom rekao svom kolegi kada me je prvi put sreo: “Slatka mala, nije loša”… E to su bili komentari koje je on tada komentarisao i to mi je preneo taj kolega. Nikad mi nije rekao da sam lepa, a ne treba ni da mi kaže, jer ja ne volim to poltronisanje, donošenje cveća… – rekla je pevačica. 

(Objektiv)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".