Владан Савић је, наиме, навео да ће остати у пријатељским односима.


- До сада сам најлепше животно искуство стекао са Јованом. Име јој је Анђелија. За мене, она ће и даље остати савршена жена и мајка. Сама љубав није довољна за одржавање везе, зато смо Јована и ја решили да надаље наставимо као добри пријатељи - написао је он на Инстаграму.

- Желим све вас, који ме волите као друга, као пријатеља свих медија, да замолим за разумевање да на ову тему нећу давати коментаре! Хвала - додао је Савић на поменутој мрежи.


Њих двоје су, подсетимо, ћеркицу добили пре три године. У јавности се у више наврата причало о њиховом венчању, међутим, од тога сада дефинитивно нема ништа.

Јована Јоцић је, иначе, својевремено била у вези са певачем Сашом Ковачевићем. Јована и Саша били су у вези четири године, а раскинули су 2017.

Фото: АТА имагес

 

Многе је занимало због чега се Јована и Владан не прате на Инстаграму, а певач је прошле године објаснио о чему се ради.

- Не пратимо се, никад се нисмо ни пратили. Не знам шта бих одговорио. Има ту разних ситуација од раније. Једноставно тамо се не пратимо, али запратићемо се. Ако се не пратимо, то значи као да нисмо заједно пошто се сви воде социјалним мрежама. Као да је важно. Што бих пратио своју жену? По цео дан сам с њом - рекао је Владан на телевизији "IDJ", па се нашалио да му је Јована бивша вереница, будући да је прошло више од шест месеци откако су се верили:

- Мислим бившу вереницу, веридба траје шест месеци. Сад ми је девојка са којом имам ћерку Анђелију. Тако да није све социјална мрежа.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".