Открила је и који мушкарац са јавне сцене највише привлачи њену пажњу.

- Одавно сам рекла, а онда су остале певачице почеле да понављају за мном да је Вук Костић један од бољих фрајера на нашој јавној сцени.

Отворено причаш о својим искуствима са мушкарцима, а са једним си раскинула тако што си га ухватила у превари?

- Мени је сада то смешно јер је тај дечко направио класичну будалу од мене. Пролазила сам колима поред њега и директно сам га погледала у очи, а он ми је рекао: „Нисам то био ја“. Имао је среће јер га нисам прегазила и заиста је добро прошао. Више сам била повређена и у шоку јер ме је правио будалом.

Да ли си некада опростила превару?

- Могу једном или два пута, па и три пута да опростим јер имам висок праг толеранције, али када то достигне тачку усијања, онда се боље склони. Ако три пута некоме опростим и наставимо даље, онда мој партнер може да очекује свашта од мене. Зато им кажем унапред: „Боље немој“.

Често те повезују с опасним и жестоким момцима. Да ли си некада била са мушкарцима који су ти сушта супротност?

- Када сам уписала факултет, пре много година, мама ми је рекла да морам да нађем неког финог, мирног дечка... Одлучим да је послушам, пикирала сам једног финог дечка на факултету и почела сам да га мувам. Питала сам га да ли жели са мном на пиће и испостави се да је дечко геј. Тако да мени дефинитивно не иде с финим и нормалним момцима. Није поента да ли је момак жесток или не, да ли се бави илегалним пословима или не, већ је ствар у кодексима. Може да буде у фазону улице, а да држи трафику, мени је кодекс битан.

Велику пажњу је изазвала твоја трансформација када си извадила силиконе. Због чега си се одлучила на тај потез?

- Извадила сам силиконе под притиском јер нисам могла сваки дан да слушам свог оца. Сваки пут када бисмо седели заједно говорио ми је: „Као да седим са неком непознатом особом, а не са својом ћерком“. Због тога сам се иселила из куће и отишла да уклоним силиконе.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".