Међутим, мало коме је познато да је Наталија дипломирана правница, те ево шта је једном приликом рекла на ту тему и да ли је као правник икада радила:

- Радила јесам и у тренутку незадовољства наишао је позив за “ДНК”. Много пута сам описала како је мене “ДНК” емисија нашла преко драге Наташе Севић али са друге стране, да није било разума и подршке Дарка, челних људи телевизије Пинк и универзума, ја никада не бих била у вашим домовима - рекла је она.

Занимљиво је и то да је једно време похађала часове глуме код покојног Миленка Заблаћанског. Међутим, ипак се није определила за ову професију.

- Није ми жао, јер сам одглумила позориште кроз разне и значајне сцене од Битефа преко Едимбурског Фринге фестивала а на Академију ме никада нису примили. Мене је “ДНК” пронашао као позив. Не жалим јер ја као дипломирана правница ипак и даље успешно глумим водитељку а рекла бих пре документарну новинарку.

Како проводи слободно време када не ради, Наталија је одговорила.

- Проводим време са пријатељима. Волим своје људе, породицу, пријатеље, а волим и своју самоћу када сам сама са духовима прослошти.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".