Наиме, Јелена је на свом Инстаграм налогу објавила снимак сина на ком се виде розе балони па је тако свима открила да носи принцезу, а сада је у емисији "Премијера - Викенд Специјал" открила све детаље:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kostovjelena

 

- Ова срећа не може да се опише! 2022. ми је почела на најлепши могући начин, сазнањем да ћу постати мајка други пут и како могу да се осећам? Толико сам то желела, то ми је била највећа, највећа жеља, а тек кад смо сазнали да је девојчица, нашој срећи сада стварно нема краја - прича Јелена и додаје да су јој се многе колеге јавиле:

- Када сам окачила снимак, цео дан сам преплакала од емоција, порука које су ми стизале. Мислим да не постоји колега, колегиница са којим се знам и са којим сам у контакту, а да ми нису честитали. Велика је срећа када знате да вас људи воле, а и ја сам увек била таква - радујем се туђој срећи исто колико и својој - прича певачица и додаје да ће овај пут пословне обавезе морати да сачекају:

Фото: Н. Скендерија

 

- Овај пут ћу морати мало да се примирим за разлику од прве трудноће, када сам скоро до осмог месеца певала. Сада сам морала да откажем све наступе јер морам мало да се смирим. Како кажу доктори, ја ћу њих послушати, јер стварно желим да све изгурам како треба. Иначе, ја се супер осећам, одлично сам, углавном сам код куће - рекла је Јелена.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".