Понесите овакав модел панталона и изгледаћете феноменално, а бићете опуштени и пуни самопоуздања

Деценије пролазе, а неки трендови одбијају да се повуку у модну историју и сваких неколико сезона нас подсете зашто смо их волели и доминирају наредних година.


Пролећна сезона вратиће нам многе од њих, а један је онај који већ сезонама доминира светом моде - панталоне високог струка. Овакве панталоне најједноставнији су начин да се постигне илузија фигуре пешчаног сата, омогућавају нам да сакријемо евентуални вишак у пределу стомака и струка, чине да ноге изгледају дуже... а као да све то није довољно, неописиво су удобне!


Smart casual


За пословни састанак, излазак на кафу, одлазак на испит... Шта год да је прилика, овај модел панталона изгледаће врло прикладно, нарочито ако се одлучите за краће панталоне које могу да се комбинују и с патикама и са салонкама.


Широке ногавице


Модел панталона с високим струком чије се ногавице благо шире у било ком делу посебно ће лепо стајати високим девојкама.


Припијене звонцаре


Уколико високим струком не желите да сакријете вишак већ, напротив, нагласите своју витку фигуру, обавезно одаберите врло узак модел панталона са звонастим ногавицама које се обично комбинују с кроп топом и посебно акцентују струк, стомак и кукове.


Фармерке високог струка

 

Немогуће је причати о панталонама, а не поменути најпопуларније на планети - оне направљене од џинса.


На нашу срећу, модела од тексаса који имају висок струк у понуди је безброј, а једнако су вољени skinny, равни, звонасти... ма, какви год модели! Светске лепотице попут Џенифер Лопез у последње време често су носиле фармерке сашивене од различитих врста џинса, које су доступне и с подигнутим струком.

Ипак, које год да одаберете, нећете погрешити!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".