- У једном тренутку дошло је до кошкања, а касније и туче, између навијача Зрињског из Мостара, који су напали Бошњаке. Иако је обезбеђење покушало да смири страсти, то се ипак није догодило. Никола је желео да настави са наступом након краће паузе, али су му људи који држе ресторан где је наступа рекли да је из безбедностних разлога најбоље да се не враћа на бину - објашњава извор из полиције у Мостару, који је упућен и инциднет који се догодио.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

У току јучерашњег дана на друштвеним мрежама огласио се Никола који је написао:

- Јако ми је жао што сам синоћ морао да прекинем дугоочекиван наступ у Мостару, на жалост због опште сигурности морао сам да прекинем певање. Надам се скоријем дружењу са мојом публиком - написао је Роквић на свом Инстаграму, а потом додао:

- Мостар и ја се волимо! Хвала што бринете, ја сам у Мостару увек радо прихваћен и лично никада нисам осетио преки поглед! Инцидент није био упућен лично мени али сам због опште сигурности морао да прекинем да не би ескалирало у нешто много горе! Хвала свим драгим људима који су дошли, јако ми је жао! Надам се бољем времену и размени Љубави коју смо увек делили - гласила је изјава певача, а коментари испод његове објаве су се низали, а неки су гласили овако:

- Ја сам из Мостара и не могу веровати да се овако нешто догодило поготово Николи који је овде увек радо виђен гост. Надам се да група имбецила и будала неће покварити узајамно поштовање између већине грађана Мостара и породице Роквић. Не знам где је био наступ али убудуће мало боље размисли и наступај тамо где знаш да те публика воли и ишчекује - један је од коментара на објаву певача.

(Блиц)