- U jednom trenutku došlo je do koškanja, a kasnije i tuče, između navijača Zrinjskog iz Mostara, koji su napali Bošnjake. Iako je obezbeđenje pokušalo da smiri strasti, to se ipak nije dogodilo. Nikola je želeo da nastavi sa nastupom nakon kraće pauze, ali su mu ljudi koji drže restoran gde je nastupa rekli da je iz bezbednostnih razloga najbolje da se ne vraća na binu - objašnjava izvor iz policije u Mostaru, koji je upućen i incidnet koji se dogodio.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

U toku jučerašnjeg dana na društvenim mrežama oglasio se Nikola koji je napisao:

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom Instagramu, a potom dodao:

- Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvek rado prihvaćen i lično nikada nisam osetio preki pogled! Incident nije bio upućen lično meni ali sam zbog opšte sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore! Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmeni LJubavi koju smo uvek delili - glasila je izjava pevača, a komentari ispod njegove objave su se nizali, a neki su glasili ovako:

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - jedan je od komentara na objavu pevača.

(Blic)