Сара са Сотларом сарађује већ дуги низ година, а њихов пословни и пријатељски однос пре неколико месеци је прерастао у љубавни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

Учим словеначки. Дешава се дефинитивно ново поглавље по питању многих ствари у мом животу. Астролог је био у праву кад је рекао да ће овај период бити врло садржајан - рекла је Сара тада за "Сторy".

Жига Сотлар, Сарин нови изабраник, је, иначе, сарађивао са многим  звездама, попут Наташе Беквалац и Маје Беровић, али и са Саром.

- Први контакт смо остварили преко друштвених мрежа и био је стриктно послован, након тога се дешавало да се сретнемо у истом граду, он је радио наступе Маје Беровић, Наташе Беквалац и других, а коначно је дошло и до наше сарадње када ми је спремао наступ на „МАЦ Аwардс“. Остали смо у контакту, развило се искрено пријатељство, као и невероватно обострано поштовање. А онда… живот вам некад много касније отвори очи и пошаље знаке због којих неке ствари доживите и процесуирате на другачији начин - рекла је Сара за Сторy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Нисам прижељкивала, нисам планирала љубав, нарочито јер сам тек била окончала претходну везу, али живот некад намести ситуације у којима немате контролу. Наша веза је тек на почетку, али већ се појавила гомила реакција на њу, испоставило се да је велики број наших заједничких сарадника прижељкивао овакав исход јер су од почетка видели да смо једно за друго - искена је била певачица.

- Увек сам волела да уз себе имам остварене мушкарце, а реч “моћ” за свакога значи нешто другачије. Неко је види само кроз новац и некретнине, а мени је моћ мушкарца у ставу, погледу, у томе како ће да ме подржи и разуме, да у свакој ситуацији зна да сагледа ширу слику, да разуме чиме се бавим и не љубоморише беспотребно. Такав мушкарац је моћан, он је сигуран у себе, зрео је и, сем љубави, пружа ми подршку - закључила је Сара.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".