Sara sa Sotlarom sarađuje već dugi niz godina, a njihov poslovni i prijateljski odnos pre nekoliko meseci je prerastao u ljubavni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan - rekla je Sara tada za "Story".

Žiga Sotlar, Sarin novi izabranik, je, inače, sarađivao sa mnogim  zvezdama, poput Nataše Bekvalac i Maje Berović, ali i sa Sarom.

- Prvi kontakt smo ostvarili preko društvenih mreža i bio je striktno poslovan, nakon toga se dešavalo da se sretnemo u istom gradu, on je radio nastupe Maje Berović, Nataše Bekvalac i drugih, a konačno je došlo i do naše saradnje kada mi je spremao nastup na „MAC Awards“. Ostali smo u kontaktu, razvilo se iskreno prijateljstvo, kao i neverovatno obostrano poštovanje. A onda… život vam nekad mnogo kasnije otvori oči i pošalje znake zbog kojih neke stvari doživite i procesuirate na drugačiji način - rekla je Sara za Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namesti situacije u kojima nemate kontrolu. Naša veza je tek na početku, ali već se pojavila gomila reakcija na nju, ispostavilo se da je veliki broj naših zajedničkih saradnika priželjkivao ovakav ishod jer su od početka videli da smo jedno za drugo - iskena je bila pevačica.

- Uvek sam volela da uz sebe imam ostvarene muškarce, a reč “moć” za svakoga znači nešto drugačije. Neko je vidi samo kroz novac i nekretnine, a meni je moć muškarca u stavu, pogledu, u tome kako će da me podrži i razume, da u svakoj situaciji zna da sagleda širu sliku, da razume čime se bavim i ne ljubomoriše bespotrebno. Takav muškarac je moćan, on je siguran u sebe, zreo je i, sem ljubavi, pruža mi podršku - zaključila je Sara.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".