Његово учешће на овом такмичењу до сада су пропратили скандали. Прво вече обележила је тензија у односу са Уредницом забавног програма РТС-а Оливером Ковачевић, са којом је певач открио да је на суду. Потом се појавила и информација да се Аца у бекстејџу сукобио са Момчилом Бајагићем Бајагом, што је касније демантовано са обе стране.

Фолкер је одлучио да се директно обрати народу и својим обожаваоцима, па је на свој Инстаграм објавио следеће саопштење: 

Фото: Инстаграм принтскрин/кијакоцкар

 

 

- После свих непријатности, шиканирања, минирања, малтретирања мог пратећег бенда које чине девојке које су дошле из Италије. Након одбијања руководства РТС-а да схвати да не може да победи Србију, да не могу да победе све нас због користи поједница из уредништва и неких приватних фирми које се баве наводном “креативном продукцијом” искључиво гледајући своје ситне интересе, а не национални интерес шта може наш будући представник да уради на самој ЕВРОВИЗИЈИ - написао је Лукас и додао:

- Имали смо пакао у РТС-у од стране појединаца који су и нама тражили новац како би нам обезбедили нормалне услове услове. Мили и драги моји грађани Србије, вечерас могу да раде шта хоће, али ја ћу певати за вас и све који воле ову земљу. Певаћу за нашу децу и молим све да се ујединимо и покажемо да заједно можемо све. Воли вас ваш Аца Лукас - написао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".