Констракта је за кратко време, након наступа у првој полуфиналној вечери на Беовизији 2022, изазвала огромну пажњу, па је њен пласман у финале то додатно и унапредио.

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТС Песма Евровизије - Званични канал

 

До самог полуфинала мало људи је знало ко је уопште ова ексцентрична певачица, а онда су сви почели да причају о њој и да певуше њен стих "Уметница мора бити здрава".

Да је Констрактин наступ заинтригирао многе говори и чињеница да је након првог представљања у првој полуфиналној вечери на такмичењу "Песма за Евровизију '22" заузела прво место у трендингу са песмом "Ин цорпоре сано", док је Сара Јо са песмом "Мушкарчина", која такође важи за фаворита, на шестом месту, Аца Лукас са песмом "Оскар" на 12, а Зорја Пајић на 37...

Она је то поделила на свом Инстаграм профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/констракта

 

- Дотле дошло - шаљиво је прокоментарисала Констракта.

Око њеног наступа су се водиле полемике на друштвеним мрежама. Једни сматрају да управо она треба да представља Србију на овогодишњој Евровизији у Торину, други су супротног мишљења.

- Тужно је колико људи не капира уопште ни о чему је песма и колико је заправо покидао наступ, изведба, све - написала је једна твитерашица.

- Констракта је генијална и апсолутно заслужује да иде на Евровизију - гласио је још један од коментара, док је подршка за ову уметницу стизала из свих крајева света.

- Кажу ми да сам иритантна, али и да подсећам на Лејди Гагу. Допада ми се када ми то говоре! Људи се зачуде када први пут чују моју песму "Ин Цорпоре Сано" и питају се шта је то. Али већ после првог слушања траже да им пустим поново! - рекла је певачица Констакта иначе чланица групе "Земља грува" за "Информер".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".