NJegovo učešće na ovom takmičenju do sada su propratili skandali. Prvo veče obeležila je tenzija u odnosu sa Urednicom zabavnog programa RTS-a Oliverom Kovačević, sa kojom je pevač otkrio da je na sudu. Potom se pojavila i informacija da se Aca u bekstejdžu sukobio sa Momčilom Bajagićem Bajagom, što je kasnije demantovano sa obe strane.

Folker je odlučio da se direktno obrati narodu i svojim obožavaocima, pa je na svoj Instagram objavio sledeće saopštenje: 

Foto: Instagram printskrin/kijakockar

 

 

- Posle svih neprijatnosti, šikaniranja, miniranja, maltretiranja mog pratećeg benda koje čine devojke koje su došle iz Italije. Nakon odbijanja rukovodstva RTS-a da shvati da ne može da pobedi Srbiju, da ne mogu da pobede sve nas zbog koristi pojednica iz uredništva i nekih privatnih firmi koje se bave navodnom “kreativnom produkcijom” isključivo gledajući svoje sitne interese, a ne nacionalni interes šta može naš budući predstavnik da uradi na samoj EVROVIZIJI - napisao je Lukas i dodao:

- Imali smo pakao u RTS-u od strane pojedinaca koji su i nama tražili novac kako bi nam obezbedili normalne uslove uslove. Mili i dragi moji građani Srbije, večeras mogu da rade šta hoće, ali ja ću pevati za vas i sve koji vole ovu zemlju. Pevaću za našu decu i molim sve da se ujedinimo i pokažemo da zajedno možemo sve. Voli vas vaš Aca Lukas - napisao je pevač.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".