- Нећу ни да помињем име дотичне која је то изјавила, али хоћу да кажем да је први пут од кад је ја познајем да је нешто рекла искрено и поштено за медије. Пре негде око 35 година у мом мотелу била је традиција одржавања Липовичких дани и ноћи и избора за мис Липовичких дана и ноћи. И појавио се мој колега Милан Симић из Ваљева. И тако он мени каже: "Еро, пријатељу, колега, довео сам једну малу која хоће да пева, да јој ја пишем песме. Може ли да узме микрофон да је мало чујем, треба да јој радим прву плочу? - почео је Ера за Пинк.рс да препричава догађај од пре 35 година, па наставио:

Фото: В. Данилов

 

- Ја му кажем: "Наравно, иди тамо код оркестра, узми микорофон и нека пева". Ја, право да вам кажем, тада нисам ни обратио пажњу на њу, имао сам друге обавезе, састављао сам жири за избор за мис. Како је она певала, ја немам благе везе. Али наравно, моји вредни конбари, све што су они појели и попили, они су им наплатили. Они нису били моје званице. Моје званице из медија и моји драги пријатељи, наравно, за њих је све гратис те вечери. Тако да ето, искрено и поштено, драго ми је да је она (Сашка Каран) први пут нешто искрено рекла - завршио је Ојданић.

Подсетимо, Сашка Каран за Курир је говорила о Ојданићу. Наиме, певачица је говорила о шкртицама и истакла да је после ње Ера највећа шкртица на естради:

- Јој, морам прво да пођем од себе. Прва сам ја на листи. После мене Ера Ојданић. Кажу да зове госте и колеге у његов ресторан. Наручи им свашта па побегне, а конобар им све наплати - изјавила је Сашка.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".