Њу су, како је написала у свом посту, напала двојица маскираних мушкараца, прскали су је сузавцем, оборили је на земљу и ударали пендреком. Цели случај је пријављен и за нападачима се трага.

Љуба Перућица, који није био упућен да се његовој другарици и колегиници догодио инцидент,  рекао је да осуђује сваки напад на жене.

- Ја сам тек сад чуо за ту вест. Нисам знао до овог тренутка, јер сам на одмору. Пре свега, престрашно ми је било какво насиље у 21. веку, а најоштрије осуђујем насиље према женама. Начин на који су напали Марину је крајње кукавички и сраман, поготово за два мушкарца. Надам се да ће надлежне службе брзо пронаћи нападаче и да ће их процесуирати како доликује - рекао је шокирани Перућица за Курир.

Подсетимо, након напада наша екипа контактирала је пребијену певачицу, која је на наше питање да ли је могуће да је у питању освета љубоморне жене због њеног бившег партнера, одговорила је следеће:

- Све је могуће. Не бих сад ништа ни да тврдим, нити да износим. Ово је неки вид љубоморе, застрашивања и претње. Никоме ништа нажао нисам учинила, нити сам дужна, нити ми неко нешто дугује. Било је до сада претњи, постоји особа која је психички болесна или поремећена и озлојађена. Она прети маси девојака и жена овде у Врњачкој Бањи, вероватно да и ту има нешто - рекла је потрешена Марина.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".