Певачица је навела да је била у јако добрим односима са Марина Туцаковић и да је остала у контакту са њеним синовима.

- Тешко ми је јер смо ми биле у јако добрим односима и ја сам остала у контакту и са Лаћом и са Футом. Она је овако као жена да кажем Београђанка, лафчина и ишла је испред свих. Кад ми неко шаље од песама "Сунце сија, трава расте" ја то не могу да певам, да се неко не увреди, али ова жена је била испред свог времена - рекла је певачица.

Истакла је да даљина била највећи разлог развода са Урошем Дармановићем.

- Просто та нека даљина. Он је у Швајцарској, а дете је у Београду. Из неких наших личних разлога које не желимо да износимо морало је тако да буде. Нит је мени лако да будем сама са дететом, нит је њему лако да буде тамо сам. Да не би долазило до неких расправа, тензије и лоше атмосфере зарад среће нашег сина ми смо одлучили да останемо пријатељи - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

Додала је да је јако тешко било рећи родитељима, с обзиром да се нико у њеној фамилији никад није развео.

- Негде је реално било да ће то да се деси, а са друге стране није ни лако. Посебно треба рећи родитељима, мање више шта ће ко да каже, али с обзиром да су моји 50 година у браку и да се нико није развео у фамилији, ето изгледа да сам ја изрод - рекла је певачица.

Певачица је такође додала да су у веома добрим односима и да су чак били у истој кући за лето и понашали се као фамилија.

- Ако дете живи са мајком негде и припада да буде и мајка старатељ, а отац да га виђе кад год пожели. Ми нисмо имали проблем, јер смо иако смо се договорили на лето да немамо ништа емотивно. Били смо заједно на летовању и у истој кући на мору и функционисали смо као фамилија - рекла је певачица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)


Не смета јој да Урош нађе неког, већ је само занима каква ће та особа бити према њеном сину.

 

- Тај неко ако се буде појавио да буде добар према нашем сину и ништа ме друго не занима - истакла је певачица.


Истакла је да не размишља о новој љубави.

- Не размишљам о томе, ја уживам са својим сином. Много сам срећна, враћам се да радим, Василије расте и не чува га дадиља више, већ бака и дека. Гурамо тако сами и лепо нам је - рекла је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".