У медијима се већ неколико дана коментарисало да јој је хитмејкерка предвидела развод текстом ове нумере, а и сама певачица је за Курир открила да се сада најежи када запева неке од стихова и сети се развода.

Осим Марине, ко је још радио на песми?

- Песма за коју снимам спот настала је још пре две ипо године. Текст је писала Марина, а мелодију и аранжман је радио Дамир Хандановић. Спот ће радити Дејан Милићевић. Драго ми је што ћу снимити спот за ову песму, највише због Марине, ја сам њу много волела, а њен рад поштујем и данас. Марина је незаменљива и ако није са нама.

Да ли верујете да вам је Марина овом песмом предвидела развод?

- Многи су ме то питали. Прво ми је све било симпатично и слатко, а сада ме прође језа када помислим на све то.

Колико вас је променило мајчинство?

- Много. То виде и други људи који су око мене. У кревету сам спремна за спавање већ у 11 када успавам Василија. Дан ми почиње у шест када се будим и почињем да спремам све што треба од хране, идем у куповину.

Да ли ви за себе мислите да сте добра домаћица?

- Домаћица да, што да не? Није проблем, и домаћица и певачица.

Ви сте у процесу развода, како је то утицало на вас?

- Верујем у љубав и веровала сам у брак. Живот ти наметне неке ситуације и онда човек не зна шта да ради. По мом мишљењу није проблем када парови немају децу, па да та веза на даљину опстане, али када дође дете све се мења. Нама се догодила ситуација која је на крају испала јача од нас. Он је морао због академије и свега да остане у Швајцаркој, а дете и ја смо из оправданих разлога морали да дођемо овде. Не могу да кажем ни да је Урошу лако. Он је тамо сам, Василиј и ја смо овде. Тешко ми је да сама одгајам дете и неће ми сигурно бити лако убудуће.

Да ли имате дадиљу?

- Немам. Ја једноставно не дозвољавам да ми свако пипа и чува дете. Квалитетне жене и дадиље су заузете, а не желим свакоме да препустим сина. Дешава се да неке младе девојке које су студенти желе да буду дадиље и ако никада пре то нису радиле. Давала сам и њима шансу, али оне не знају да пресвуку дете, а камоли нахране или смире када плаче. Када сам то видела, одлучила сам да ћу ја са њим да проводим сваки тренутак и да дам себе милион посто. Посвећена сам мајка, али је сада време да се мало посветим и послу.

Колико дуго ви и Урош нисте заједно?

- Сели смо као људи и договорили се, дете нам је приоритет. Ми се још нисмо папиролошки разишли, али одмах да кажем, ми скоро пола године нисмо заједно. Нисмо ми то крили од јавности, али нисмо желели о томе да причамо. Не кажу људи безвезе да је боље имати добар развод него лош брак. Не желиим да кажем да је мој и Урошев брак био лош, али ето, имали смо такву ситуацију. Није лако, али када си родитељ ништа те не занима. Мени је син приоритет. Ја сам запоставила каријеру због сина и опет бих то урадила.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".