Наиме, фолкерка је давне 2007. године подигла кредит у швајцарским францима и купила стан од 50 квадратних метара у Улици Димитрија Туцовића за 52.000 евра. Недуго након што је постала власница некретнине кренуле су муке јер јој је месечна рата за кредит порасла за 450 евра. Она је у почетку одбијала да плаћа разлику од договорене суме, да би касније тужила банку и добила судски спот. Она је у међувремену добијала и опомене за исељење из стана због неимирених рачуна, али успела је да се избори до краја, отплати кредит од 120.000 евра и задржи некретнину.

Фото: АТА имагес

 

 

- Гога је квадратуру стана бирала док је била девојка и није имала породицу. За њу је простор од 30 квадратних метара био сасвим довољан, али по досељењу у спрску престоницу постао је тесан за њу и дете. Дуго је била у преговорима око продаје и на крају је успела да га прода за добру своту новца - открива извор и додаје да је Гога изнајмила некретнину на Врачару у близини Храма Светог Саве.

- Тренутно је у фино опремљеном стану на Врачару, где има довољно простора за њу и дете - закључује извор за "Блиц".

Подсетимо, Певачица Гога Секулић и њен супруг Урош Домановић окончали су брачну заједницу пре шест месеци, а недавно су код авоката поднели папире за развод брака. С обзиром на то да певачица и светски првак у џију-џицу не живе заједно две године због пословних обавеза, даљина је пресудила да се дефинитивно разиђу и ставе тачну на шестогодишњи љубавни однос, у којем су добили сина Василиј Андреја.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".