Гога је блистала у гламурозној комбинацији, капуту, беретки са златним детаљима, а отворено је говорила о разлогу развода од Уроша.

- Трећа особа не постоји, просто смо ми донели такву одлуку. Син и ја смо морали да дођемо у Београд, он је остао у Цириху и просто та нека тежина која је пала на мене и те обавезе, била је јача од мене. Опет је Урошу тешко самом у Цириху. Направили смо неки договор и компромис да останемо пријатељи и будемо најбољи родитељи на свету - рекла је Гога.

Фото: Архив Новости

 

 

- Код нас је то све тако спонтано, с обзиром на о да смо се тако виђали и били на релацији Цирих-Београд, онда када су била зимовања, летовања, ја сам та која је водила дете да они буду заједно. С обиром са смо били 6 година заједно, негде је већ било функционисање, да не кажем, као фамилија, можда глупо звучи. Да би избегли те неке тензије, нека различита размишљања, а обоје морамо да се договорамо за дете, развели смо се - рекла је певачица.

Певачица је навела да јој није лако због тога што јој је отац Црногорац и што је она скоро једина у породици разведена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Искрено, моји родитељи су негде против тога, то су бракови старог кова који трају 50 година. У нашој фамилији, са моје стране, скоро нико се није развео и негде они, нису неке присталице. Мој тата је остао такав да њему нису јасне неке ствари, како људи могу да дођу до такве ституације, осим ако, не дај Боже, неко некога малтретира и злоставља - рекла је Гога и додала:

- Рекла сам: "Тата, таква је ситуација, мораш то да прихватиш, и мораш да прихватиш то да ти ћерка и уну буду срећни". Урош је остао у добрим односима са мојим родитељима, они су се слабо и виђали, када су била нека породична славља и окупљања, јер он је слабо долазио у Београд - рекла је певачица.

Иначе, певачица је најавила велики повратак на јавну сцену са својом новом песмом "Анамнеза", за коју сада снима спот.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".