Опсесивна љубав Миљане Кулић према фолкеру Дарку Лазићу не престаје упркос чињеници да је певач заљубљен у Барбару Бобак, па је решила да га одвуче у кревет. За то му је, како пишу медији, понудила чак 3.000 евра.

Наиме, Нишлијка је на Јутјуб окачила снимак како у студију снима први сингл, а током паузе је звала омиљеног фолк певача. Телефонски разговор је снимила, а певач се унезверио кад је чуо ко је с друге стране линије.

- Миљана, па откуд ти мој број телефона - у шоку је упитао Дарко, а она се смејала:

- Увек се ја снађем. Ти знаш да сам ја сналажљива. Снимам сад песму у студију, па сам се сетила тебе!

Лазић је Кулићеву упитао да ли ће гостовати с њим у емисији Огњена Амиџића на Пинку, а она је објаснила да се због килаже ретко снима, али су јој зато, како је истакла, апетити кад је реч о интимним односима повећани.

- Нисам хтела да идем у емисију јер сам много љута. Љута сам на све, а првенствено на себе. Много сам се угојила. Нигде ми се не иде. Ти си имао вољу да идеш кад си био дебео. Ја, Даркић, имам вољу само за ону ствар - поверила му се Миљана.

Како пише "Српски телеграф", Кулићка није цео снимак разговора објавила на Јутјубу јер је након дела који је пустила у јавност уследио део у коме Лазића моли да се сами састану.

- У тренутку кад је Миљана повела причу о интимним односима, Лазић је покушао да скрене с теме, али безуспешно. Њој није сметало ни што их Даркова девојка Барбара слуша, молила је певача да се виде. Говорила је кроз смех да ће му дати 3.000 евра да пође с њом у кревет јер не пита за цену кад је његов понос у питању. Ето, Дарко доби већу суму него поједине старлете! Познато је колико Миљана уме да буде упорна, нема шансе да одустане од Лазића тако лако. И након што је изашла из тог студија у којем је снимала песму Миљана је наставила да зове свог Даркића, али он је престао да јој се јавља на телефон - каже извор поменутог листа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".