Хусо је Цара назвао клошарем, а поздравио је само бившег зета Дејана, што је Далили било довољно да доживи емотивни бродолом.

Након Далилиног разговора с оцем, Цар ју је најпре оговарао са Лазаром Чолићем Золом.

- Ја не могу, она је толико незадовољна, све јој смета. Негативна је,с све ми пребацује, константно јој све смета - говорио је Цар.

- Ма да, видим, све ми је јасно - рекао је Зола.

- Ја не смем ни са ким да разговорам, она ми све пребацује, она је толико негатвина за све ме напада - рекао је Цар.

Након тога Цар је пришао Далили која је била погођена очевим речима:

- Јеси океј? - упитао је Цар

- Рекао ти је да си клошар, па ми је рекао да не треба то да трипим. Поздравио је Дејана пуно, рекао је да му је послао поклоне, па ми је рекао да се склоним од тебе - рекла је Далила.

- Знао сам ја да ће ти то рећи - рекао је Цар.

- Знала сам и ја, али ми је рекао да има доста тога што ми се прича иза леђа. Љут је, завршио је два пута у хитној - причала је Далила.

- Ја могу замислит све шта се издешавало, и разумем њега као отац када му неко вређа ћерку, рекао сам ја теби какав је наш ондос - говорио је Цар.

- Не треба ти то, шта ће ти тај клошар, константно ме је питао. Ја не знам, није ми лако. Све сам га питала, а он је баш био љут због односа са тобом- рекла је Далила, па наставла:

- Рекао ми је да је добро, шта му све приређујем, и да је био два пута у хитној - открила је Далила.

- Мени отац није ни у једно тренутку пребацио развод, већ само ондо са тобом и понашање са тобом - говорила је Далила.

- Он је теби рекао ништа шта бих ти ја рекао да сам на његовом месту - рекао је Цар.

- Ма дај Филипе - натавила је Далила.

- Ја сам након свега тотално разлуђена особа. мени није лако, као да ми неко однсесе мозак, не знам где сам ни које потезе вучем, доведен сам до зида - рекао је Цар.

- Мени није било лако када сам ја имао позив. Мени Бруно прича нешто небитно, а мене занима само како су сви. Онда се укључи стари и кажем ми као једну ствар, а другу кулира - објашњавао је Цар и кренуо да се жали на свој живот:

- Мој отац је мени рекао да ако ми неко паше, ако брине о мени, ако ми и у се*су одовара да треба да будем са том особом - рекоа је Цар.

- Мени мој и твој отац личе, они зраче том позитивом, ја сам то видела. Неће никога да увреде већ само гледају напред - рекла је Далила.

- Мени није било лако када сам ја имао позив. Мени Бруно прича нешто небитно, а мене занима само како су сви. Онда се укључи стари и кажем ми као једну ствар, а другу кулира - објашњавао је Цар и кренуо да се жали на свој живот:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".