Opsesivna ljubav Miljane Kulić prema folkeru Darku Laziću ne prestaje uprkos činjenici da je pevač zaljubljen u Barbaru Bobak, pa je rešila da ga odvuče u krevet. Za to mu je, kako pišu mediji, ponudila čak 3.000 evra.

Naime, Nišlijka je na Jutjub okačila snimak kako u studiju snima prvi singl, a tokom pauze je zvala omiljenog folk pevača. Telefonski razgovor je snimila, a pevač se unezverio kad je čuo ko je s druge strane linije.

- Miljana, pa otkud ti moj broj telefona - u šoku je upitao Darko, a ona se smejala:

- Uvek se ja snađem. Ti znaš da sam ja snalažljiva. Snimam sad pesmu u studiju, pa sam se setila tebe!

Lazić je Kulićevu upitao da li će gostovati s njim u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku, a ona je objasnila da se zbog kilaže retko snima, ali su joj zato, kako je istakla, apetiti kad je reč o intimnim odnosima povećani.

- Nisam htela da idem u emisiju jer sam mnogo ljuta. LJuta sam na sve, a prvenstveno na sebe. Mnogo sam se ugojila. Nigde mi se ne ide. Ti si imao volju da ideš kad si bio debeo. Ja, Darkić, imam volju samo za onu stvar - poverila mu se Miljana.

Kako piše "Srpski telegraf", Kulićka nije ceo snimak razgovora objavila na Jutjubu jer je nakon dela koji je pustila u javnost usledio deo u kome Lazića moli da se sami sastanu.

- U trenutku kad je Miljana povela priču o intimnim odnosima, Lazić je pokušao da skrene s teme, ali bezuspešno. NJoj nije smetalo ni što ih Darkova devojka Barbara sluša, molila je pevača da se vide. Govorila je kroz smeh da će mu dati 3.000 evra da pođe s njom u krevet jer ne pita za cenu kad je njegov ponos u pitanju. Eto, Darko dobi veću sumu nego pojedine starlete! Poznato je koliko Miljana ume da bude uporna, nema šanse da odustane od Lazića tako lako. I nakon što je izašla iz tog studija u kojem je snimala pesmu Miljana je nastavila da zove svog Darkića, ali on je prestao da joj se javlja na telefon - kaže izvor pomenutog lista.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".