Управо то, како се може чути у одређеним круговима, разлог је из којег се певачица недавно повукла са фестивала "Песма за Евровизију" које се одржава наредне седмице и на којем је требало да наступи са својом песмом "Фитиљ". Како је наведено из самог РТС-а, Гоца је своје учешће отказала из здравствених разлога који ће, како је рекла, бити актуелни управо током одржавања такмичења па су многи закључили да се тај разлог крије управо у новој рунди вантелесне оплодње.


Гоца је раније тврдила да је имала свој последњи покушај овог начина зачећа, али је недавно открила је разлоге из којих се предомислила, те одлучила да вантелесној оплодњи пружи нову шансу.

- Ја рекла, ја порекла. Знате, кад доживите било какво разочарење, сваки пут кажете да нећете више. Нико ко то није прошао не зна какав је то осећај. И заиста тад помислите да нема шансе опет кроз то исто да пролазите, мада исто кажете и кад се породите. Међутим, врло брзо на то заборавите и ипак пожелите да пробате поново - објаснила нам је Гоца која тврди да је не обесхрабрују године у којима је сада.

Фото: АТА имагес

 

- Никада се нисам боље осећала у својој кожи јер сам свесна своје несвести и схватила сам да себе не треба доживљавати превише озбиљно, већ живети пуним плућима. Тога се држим јер ме толико лепоте окружује да је глупо да се фокусирам само на оно што је ружно - рекла је певачица.

Гоца не крије да је сваки нови покушај вантелесне прилично скуп процес, али спремна је на све што овај изазов носи са собом. - То уопште није јефитна процедура, али највећу цену ипак плаћате својим емоцијама, као и својим телом. Нико не зна какве последице хормонска терапија може да остави на тело после више година. Жене зато подносе огромну жртву и то треба рећи отворено. Ми подносимо хормонске терапије, непријатне прегледе, исте такве захвате и интервенције, када одете на те трансфере веома је тешко. Такође, прошли пут сам се угојила, мада сад нисам имала тај проблем. Али утиче и на линију. То је шок за цео организам - објаснила нам је Гоца.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".