Певач готово никада није говорио о детаљима из приватног живота, али је на једној објави на Инстаграму признао пратиоцима да му је новогодишња жеља да се оствари у улози оца.


-То је суштина и смисао живота. Данас више шетају псе него што можеш видети да мајке гурају колица са бебама, што је поражавајуће. Треба више да се праве деца, да се ради на томе. Наравно није лако наћи партнера и праву особу. Данас се многи и разводе. Битно је само да се људи скапирају. Ја немам децу. Остварио сам се на многим пољима, али као отац нисам и та жеља се јавља и све је већа и већа. Надам се да ћу се и на том пољу остварити и једва чекам - рекао је МЦ Стојан.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)


Он је открио и свој емотивни статус.

- Емотивни статус је слободан. Срећно слободан. Био сам срећан и волео сам, а заљубљеност је тренутно стање и траје седам дана. Волим да волим, али да могу да имам децу са неком девојком, то се још није десило, да кликнемо.. За сада сам слободан, надам се да тако неће остати. Иначе, углавном су девојке мени прилазиле, иако ја знам да шармирам, дајем комплименте и лепо се удварам - додао је репер.

На питање да ли је више пута био повређен или је он повређивао друге, МЦ Стојан је одговорио:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

- Имам фазе кад и нисам за неку озбиљну везу, а свиђа ми се нека девојка, буквално се договоримо да ћемо бити у неком односу, да будемо и пријатељи и љубавници. И онда ако се код ње јаве нека осећања, емоције, а код мене се можда нису јавиле и онда сам је можда на тај начин повредио. Али то ми није била намера - признао је.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".