Све је додатно отежавало то што фанови нису могли да прежале његов раскид са Селеном Гомез, због чега је Хејли небројено пута била на мети критика, чак и у ситуацији да мора да угаси друштвене мреже.

Међутим, где има дима, има и ватре, а манекенка се није без разлога сваки пут нашла у центру пажње.

Фото: Профимедиа

 

 

Најновији скандал избио је одмах након једне њене непромишљене изјаве како би "абортирала да сада затрудни, јер је фокусирана на своју каријеру". Многи су ово схватили као нож у срце Џастину, који је безброј пута истицао да једва чека да постане отац.

Други су ову њену изјаву протумачили између редова. С обзиром на Џастиново веома лоше понашање према Хејли, речено је да манекенка не жели децу док се певач не стабилизује.

 

 

Такође, још се препричава видео снимак на којем Џастин дословце урла на супругу пред својом пратњом, а иако су покушали да оправдају његово понашање да је након концерта био под адреналином, нико није веровао.

На овогодишњој "МЕТ Гали", обоје су се појавили у врло елегантним издањима и позирали новинарима, али иако је Џастин све време покушавао да загрли и додирне Хејли, очевици кажу да је заједничко позирање, након којег су многи мислили да је Хејли трудна, заправо трајало само неколико секунди.

Фото: Профимедиа

 

 

Већину времена, Хејли је шапутала кроз зубе да је пусти да позира сама, као и да склони руке с ње.

Џастинов израз лица се на крају дефинитивно променио, а корисници друштвених мрежа су прокоментарисали да је Бибер коначно добио оно што је заслужио, односно да је понижен пред новинарима и другим звездама баш као што је он чинио са Хејли.

Фото: Профимедиа

 

 

Да ли ће се коначно боље опходити према супрузи и да ли је ово крај скандалозних догађаја, остаје да се види, као и да ли у свим тим причама има још истине.