Sve je dodatno otežavalo to što fanovi nisu mogli da prežale njegov raskid sa Selenom Gomez, zbog čega je Hejli nebrojeno puta bila na meti kritika, čak i u situaciji da mora da ugasi društvene mreže.

Međutim, gde ima dima, ima i vatre, a manekenka se nije bez razloga svaki put našla u centru pažnje.

Foto: Profimedia

 

 

Najnoviji skandal izbio je odmah nakon jedne njene nepromišljene izjave kako bi "abortirala da sada zatrudni, jer je fokusirana na svoju karijeru". Mnogi su ovo shvatili kao nož u srce DŽastinu, koji je bezbroj puta isticao da jedva čeka da postane otac.

Drugi su ovu njenu izjavu protumačili između redova. S obzirom na DŽastinovo veoma loše ponašanje prema Hejli, rečeno je da manekenka ne želi decu dok se pevač ne stabilizuje.

 

 

Takođe, još se prepričava video snimak na kojem DŽastin doslovce urla na suprugu pred svojom pratnjom, a iako su pokušali da opravdaju njegovo ponašanje da je nakon koncerta bio pod adrenalinom, niko nije verovao.

Na ovogodišnjoj "MET Gali", oboje su se pojavili u vrlo elegantnim izdanjima i pozirali novinarima, ali iako je DŽastin sve vreme pokušavao da zagrli i dodirne Hejli, očevici kažu da je zajedničko poziranje, nakon kojeg su mnogi mislili da je Hejli trudna, zapravo trajalo samo nekoliko sekundi.

Foto: Profimedia

 

 

Većinu vremena, Hejli je šaputala kroz zube da je pusti da pozira sama, kao i da skloni ruke s nje.

DŽastinov izraz lica se na kraju definitivno promenio, a korisnici društvenih mreža su prokomentarisali da je Biber konačno dobio ono što je zaslužio, odnosno da je ponižen pred novinarima i drugim zvezdama baš kao što je on činio sa Hejli.

Foto: Profimedia

 

 

Da li će se konačno bolje ophoditi prema supruzi i da li je ovo kraj skandaloznih događaja, ostaje da se vidi, kao i da li u svim tim pričama ima još istine.