Певачица је сада објавила прву слику ње и наследника и разнежила призором.

Маја је, наиме, малог Лава држала нежно у наручју док га је дојила, а убрзо су кренули коментари да се нижу и честитке: "Ово је преслатко", "медено", "честитамо"...

Беровићева како се раније писало је за порођај издвојила чак 7.000 евра.

Ову клинику изабрала је и због тога што постоји могућност доласка фризера, маникира и педикира у болничку собу, као и посебан простор за медитацију.

Фото: Инстаграм принтскрин/mayaberovicofficia

 

- Она живи на релацији Београд-Грац, али је трудноћу водила у Аустрији. Порођај у овој клиници кошта 7.000 евра, а у цену улазе и трошкови фризера, маникир и соба за медитацију са вођеним тренингом пре и после порођаја. Изглед клинике је запањујући, попут оних из филмова, па је сасвим сигурно да ће Маја уживати у првим данима са сином - реко је раније извор.

Иначе, Маја је недавно открила због чега је баш сада пожелела да се оствари као мајка.

- Градила сам каријеру, да сам се посветила мајчинству не бих могла направити то што сам направила. Генерално ја сам остварила то што сам хтела у животу. Пре пар дана смо објавили и снимак концерта у Арени. Сада се пробудила та жеља да имам то нешто што је део мене, то не треба форсирати, већ сачекати прави моменат - рекла је Маја недавно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".