Ову чудну појаву код жене установио је певачицин млађи син Виктор Живојиновић и то сасвим случајно, што је са медијима поделио његов пријатељ.

- Седели смо једном приликом у дневној соби и слушали радио. Међутим, увек када би она прошла близу музичког стуба, музика би стала. У почетку смо мислили да је случајност. Пошто се то буквално увек дешавало, Виктор ју је позвао и замолио да стане поред музичког уређаја. Настао је тајац. Сви смо се забезекнули.

- Њој је то било смешно, па нам је објаснила да у организму има неко намагнетисање, што нам је демонстрирала и са кашикама које је наслонила на кожу и оне су стајале. Ниједна се није померила док их сама није скинула са тела. Шоу живи! Такође, кад неко има проблеме са зглобовима, болове, она протрља руке, сконцентрише се и дланове наслони на болно место. Осети се нека чудна топлота и стварно после неког времена та нелагода прође. Жена је живо чудо. Свако ко има било какав проблем те врсте у кући, па чак и гости, обрати јој се за помоћ. Свима излази у сусрет јер каже да је то дар од бога и не сме то да спутава у себи – испричао је Викторов друг за магазин "Свет".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".