Ovu čudnu pojavu kod žene ustanovio je pevačicin mlađi sin Viktor Živojinović i to sasvim slučajno, što je sa medijima podelio njegov prijatelj.

- Sedeli smo jednom prilikom u dnevnoj sobi i slušali radio. Međutim, uvek kada bi ona prošla blizu muzičkog stuba, muzika bi stala. U početku smo mislili da je slučajnost. Pošto se to bukvalno uvek dešavalo, Viktor ju je pozvao i zamolio da stane pored muzičkog uređaja. Nastao je tajac. Svi smo se zabezeknuli.

- NJoj je to bilo smešno, pa nam je objasnila da u organizmu ima neko namagnetisanje, što nam je demonstrirala i sa kašikama koje je naslonila na kožu i one su stajale. Nijedna se nije pomerila dok ih sama nije skinula sa tela. Šou živi! Takođe, kad neko ima probleme sa zglobovima, bolove, ona protrlja ruke, skoncentriše se i dlanove nasloni na bolno mesto. Oseti se neka čudna toplota i stvarno posle nekog vremena ta nelagoda prođe. Žena je živo čudo. Svako ko ima bilo kakav problem te vrste u kući, pa čak i gosti, obrati joj se za pomoć. Svima izlazi u susret jer kaže da je to dar od boga i ne sme to da sputava u sebi – ispričao je Viktorov drug za magazin "Svet".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".