U emisiji na  RTS, Novak Đoković je detaljno pričao o svemu što mu se desilo prethodnih meseci. On njegovog izbora da ne govori o vakcinama, preko torture u Australiji, podrške kolega i svoje greške, pa do narednih koraka u karijeri, najbolji teniser sveta govorio je pred kamerama.

Jedan upečatljiv momenat iz te emisije izaziva posebnu pažnju, jer je najbolji srpski sportista pričao i o poređenju sa legendarnim Muhamedom Alijem, koji je svojevremeno bio suspendovan na pet godina zbog svojih uverenja.

Možda i najbolji bokser svih vremena prethodnih nedelja često je korišćen kada se pričalo o Đokovićevoj borbi u Australiji, jer je Srbin samo želeo pravo da sa svojim telom radi šta želi...

Pogleđate Novakovu reakciju:

Voditelj emisije upitao je Novaka kako se oseća kada ga porede sa legendarnim Muhamedom Alijem koji je odbio služenje vojnog roka i odlazak u rat u Vijetnamu, zbog čega je suspendovan na pet godina!

"Imate vremena, ali nemate baš pet godina", rekao je voditelj emisije Oko.

"Pa, kako vi znate da ja nemam pet godina?", upitao je Novak.

Pošto se nisu najbolje razumeli, Gorislav Papić je objasnio da je mislio na pauzu u karfijeri od pet godina. Novak je potvrdio da to ne bi bilo prijatno.

"Ne bih voleo da dođem u istu situaciju, naravno. Teško mi je da zamislim da se pet godina ne takmičim, pa da se vratim. ali, sve je moguće...", dodao je Đoković.

Ipak, Novaka Đokovića nećemo čekati pet godina. On već naredne nedelje igra na turniru u Dubaiju, gde je prvi nosilac i već zna protiv koga će se boriti na putu do titule.

Pogledajte taj detalj razgovora:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".