- Ћао свима ја сам Кристина, ово је мој дечко Кристијан, дошла сам кући! – узбуђено је вриснула Кристина на видео снимку који је објавила на ТикТоку, а Кристијан јој је кроз смех одговорио:

- Почело, је л' тако? Ајде немој да се враћаш, мораћу неки други штек да ти нађем. Ријалити пару подршку свакодневно пружају и њихови фанови, који деле њихове заједничке фотографије, а често им шаљу и поклоне.

Подсетимо, Кристина је пре мало више од две недеље изгубила бебу, а након тога је хитно хоспитализована због слепог црева.

- Кристина је имала гангрену слепог црева. То нико од лекара није видео на време. Гангрена јој је изврнула цело слепо црево, било је набијено иза бубрега. Спустила се крв из црева до карлице и настао је хаос. Лекар ми је рекао да бих остао и без Кристине да је слепо црево пукло и да је добила сепсу. У задњем моменту смо се јавили. Не само да бисмо изгубили дете, него и њу... Одмах је оперисана, била је три сата у операционој сали, затим су је пребацили на интензивну - рекао је Кристијан тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".