Маја је отворено говорила о ријалитију, својим емоцијама, али признала и да има симпатију.

- У својим везама водила сам се срцем и емоцијама, слободна сам, имам симпатију - рекла је Маја, па ју је водитељ одао и рекао да је Маја питала за глумца да ли је заузет или слободан. Водитељ "Премијере" истакао је да глумац воли животиње.

- Ја сам питала информативно. Знаш како - лагано, симпатичан ми је, привукао ми је пажњу. Нека то остане енигма. Што се мене тиче, љубав ме изменила, волела бих да се учим на грешкама, боље функционишем у спољном свету, сада сам заиста добро - истиче Маринковићева.

Маја је постала блиска са Миланом Јанковићем Чорбом откако је напустила ријалити.

- Чорба и ја смо пријатељи, то није веза, ту не постоје емоције. Овако ћемо се увек дружити... Он је мене позвао да ми се извини због свега што је рекао унутра, ја сам неко ко прашта. Он ме позвао у госте где су ме сви фино дочекали. Ја сам стварно његова другарица, његова мајка ми је драга, поздрављам је - каже Маја, па је изнела шта мисли о Далили Драгојевић и Филипу Цару.

- Далили и Цару желим све најлепше од срца, ништа ту не бих дирала, они су створени једно за друго. Људи виде све, не би је оставио да ту постоји љубав, али нисам ја она која треба да суди о томе. Кајем се због односа са Филипом, допустила сам себи исту грешку, нисам била довољно јака. Он није био вредан моје љубави. Та љубомора била је проузрокована нечим... Мислим да њихова веза неће опстати, он није неко ко може да буде све време крај једне особе. Драго ми је што се Деки склонио од тог зла, Алекс и она су слатки, то Далилу убија и ради је сујета - признала је Маја.

- Таки ме критикује када смо код куће, био је љут што сам ушла у однос са Филипом, рекао је да није требало себе да доведем у ту ситуацију - додаје Маринковићева.

- Ја сам најбоља као соло играчица у ријалитију, убудуће ћу се водити тиме - рекла је Маја у емисији "Премијера - Викенд Специјал" када су је питали да ли је она више изгубила или мушкарци који су са њом били.

Бивша ријалити учесница открила је да ли је некада она добила скуп поклон.

- Јесам, имала сам дечка четири године, то је нормална ствар али мени материјално ништа не значи, битна ми је пажња, љубав и поверење - каже Маја, а о цени својих пластичних операција није хтела да прича иако је признала да су скупље од аутомобила:

- Свака срећна жена је лепа, а ја сам неко ко се подлегао естетским захватима, ја то не кријем. Није ми пријатно да причам о парама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".