Певач истиче и да филму доста тога фали.

- Није ми криво ни мало што мене нису звали да певам у "Томи". Било је ту свега и свачега, неких причица, неко сасвим други је требало да пева и да глуми уместо Милана Марића, по ономе што сам чуо, и мислим да би то било много боље, пошто је момак и глумац и певач и личи на Тому, да га не именујем. Филм као филм је добар, али је доста фалило. Његов лик и дело су могли много боље. Рекли су да ће у серији бити опширније. Дружио сам се са његовим пријатељима, много знам о њему, чак сам и са његовим колегама који су живи, а били су са њим на тим турнејама, причао о томе и слажу се са мном - рекао је Немања за "Блиц" и додао:

- Кафану треба волети и проћи, то је животни факултет, ја сам у њој од 14 године, јако дуго, види се по мојој глави. Имао сам партнере са којима сам држао кафану, али сам изашао из угоститељства, мања мука, мање ме боли глава.

Фото: В.Данилов

 

Николић је пре неколико година преживео инфаркт, како каже све је како треба са здрављем.

- Све је хвала Богу прошло, имам неке лекове, мало пијем, мало не пијем, осећам се добро. Можда сам и због короне почео да више водим рачуна. Прележао сам вирус оба пута. -

Немања тврди да му је доста наступа отказано.

- Доста наступа је отказано, проводио сам време са породицом, одлазио у природу, бавим се риболовом па сам пецао. Највећа риба коју сам уловио је сом од 68 кила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".