Pevač ističe i da filmu dosta toga fali.

- Nije mi krivo ni malo što mene nisu zvali da pevam u "Tomi". Bilo je tu svega i svačega, nekih pričica, neko sasvim drugi je trebalo da peva i da glumi umesto Milana Marića, po onome što sam čuo, i mislim da bi to bilo mnogo bolje, pošto je momak i glumac i pevač i liči na Tomu, da ga ne imenujem. Film kao film je dobar, ali je dosta falilo. NJegov lik i delo su mogli mnogo bolje. Rekli su da će u seriji biti opširnije. Družio sam se sa njegovim prijateljima, mnogo znam o njemu, čak sam i sa njegovim kolegama koji su živi, a bili su sa njim na tim turnejama, pričao o tome i slažu se sa mnom - rekao je Nemanja za "Blic" i dodao:

- Kafanu treba voleti i proći, to je životni fakultet, ja sam u njoj od 14 godine, jako dugo, vidi se po mojoj glavi. Imao sam partnere sa kojima sam držao kafanu, ali sam izašao iz ugostiteljstva, manja muka, manje me boli glava.

Foto: V.Danilov

 

Nikolić je pre nekoliko godina preživeo infarkt, kako kaže sve je kako treba sa zdravljem.

- Sve je hvala Bogu prošlo, imam neke lekove, malo pijem, malo ne pijem, osećam se dobro. Možda sam i zbog korone počeo da više vodim računa. Preležao sam virus oba puta. -

Nemanja tvrdi da mu je dosta nastupa otkazano.

- Dosta nastupa je otkazano, provodio sam vreme sa porodicom, odlazio u prirodu, bavim se ribolovom pa sam pecao. Najveća riba koju sam ulovio je som od 68 kila.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".