Певач неретко истиче да му период такмичења изузетно недостаје, те да у скорије време планира да изненади публику на један необичан начин и тиме обележи двадесет година каријере.

 

 

- Ми из "Звезда Гранда" смо преко ноћи постали популарни и то је трајало пар година, али појављују се нова лица, па је та популарност некако опала. Треба опстати и пливати све време, али на пример нас шесторо из прве групе трајемо ево већ осамнаест година. Ако Бог да за две године ћемо направити неку заједничку турнеју и ми појединци већ причамо о томе, договарамо се. Скоро сам добио многе коментаре попут "Ја сам на вашем наступу 2005. године упознала свог супруга и имамо најсрећнији брак" и то ми је баш лепо када чујем - испричао је певач и додао да је обележавање две деценије каријере за њега велики изазов.

 

 

Још током такмичења у популарном шоуу многи су тврдили да Немањина боја гласа подсећа на вокал великог Томе Здравковића. Управо о њему снимљен је филм који је дотакао срца многих, међутим Николић није један од њих те је без длаке на језику открио шта мисли о самом филму.

Фото: А. Кујучев

 

- Гледао сам филм, али нисам плакао. Није ме додирнуло уопште јер сматрам да Тома није представљен како треба, само је направљено да филм буде гледљив, а ја сам неко ко много тога зна о њему. Мени је поклон за мој осамнаести рођендан књига "Антологија и биографија Томе Здравковића" и сећам се једва сам чекао да оду гости да прочитам книгу. Када сам боравио по Америци и Канади дружио сам се доста са неким његовим пријатељима и испитавао сам их о њему. По мом мишљењу филм је урађен двадесет посто, а многе моје колеге се слажу са мном у томе. Свакако филм као филм је феноменалан - искрен је био Немања.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".