Едита Арадиновић је доживела непријатност на наступу у Обреновцу, када ју је непознати младић из публике погодио. У тренутку, прекинула је шоу и обратила се свима - како је ту због фанова, али да ће отићи кући уколико се нешто слично понови.

Такође, извесном момку је и одржала лекцију, нагласивши му да „не буде мајмун", видно изнервирана.

Фото: АТА имагес

 

- Да, наступала сам у Обреновцу и један неваспитани клинац ме је погодио нечим на моје очи, није се надао да ћу га погледати у том тренутку. Нема ту много приче, не толеришем неваспитање и безобразлук, надам се да му је ово последњи пут, али дешава се то често, нажалост. И свако ко се буде тако понашао сносиће последице, него штета јер је било баш лепо вече и енергија! Велика љубав за Обреновац! - рекла је Едита.

Подсетимо, Едита је прекинула наступ по немилом догађају, а детаљи су затим осванули и на друштвеној мрежи ТикТок.

- Ја сам дошла овде да певам за вас. А неки сељак ме је гађао са овим снифом. И ако се још једном буде то десило, ја одох кући. Не знам како се зове дечко, видела сам га ту. Ти мали мајмуне, ти си ме гађао. Не буди мајмун, јер ја треба да одем у Београд и да кажем да сам се добро провела у Обреновцу. А ја сам тебе видела, не мораш сад да причаш са неким другим - рекла је она.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".