Kristina je imala operaciju slepog creva, od koje se oporavlja, a nedavno je javnost obavestila o tužnim vestima o gubitku bebe.

Kristijan Golubović otkrio je potresne detalje njenog zdravstvenog stanja za "Pink.rs"

Foto: Jutjub printskrin/Balkan Info

 

Golubović ističe da je Kristina dobila pogrešnu dijagnozu, te je došlo do komplikacija. Spalevićeva se u poslednjem momentu javila lekarima, budući da je sve vreme imala gangrenu slepog creva.

- Kako da budem?! Treći dan i treću noć ne spavam. Prepariran sam, osećam se kao zombi. Stalno sam u bolnici, uz Kristinu sam, proveo sam tamo 11 sati. Došao sam do kuće, pa se vraćam kod nje, da je vidim makar na minut - počinje priču Golubović i nastavlja:

Foto: Instgaram printskrin/ kristina_spalevic

 

- Kristina je imala gangrenu slepog creva. To niko od lekara nije video na vreme - ni ginekolozi, ni hirurzi. Gangrena joj je izvrnula celo slepo crevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz creva do karlice i nastao je haos. Lekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slepo crevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dete, nego i nju... Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu. Kad sam došao video sam da ima i cevčicu u nosu i da je na kiseoniku, ima dve braunile u ruci, izgleda baš loše. Ona je stabilno sada, ali je sve ovo loše podnela, Kristina je jaka kao bik, ali ovo je strašno šta joj se sve izdešavalo - kaže Kristijan i otkriva:

Foto: ATA images

 

- Ona je tek sada shvatila da uopšte nije ni imala vanmateričnu trudnoću, nego da su nastale komplikacije zbog velikih temperatura. Nisu joj dali dobru dijagnozu uopšte. Oni su gledali matericu, a levo je bila katastrofalna upala. Nisu videli ništa na ultrazvuku. Nastala je komplikacija jer joj slepo crevo bilo pod gangrenom. Osećali smo neke rafale u celom organizmu. Neki nemir nas je držao. Ona se budila iz sna zbog bolova. Probadao je jajnik, cela noga joj se oduzela... Krvarila je. Posle svoh muka i krvarenja od 17 dana shvatila je da je imala gangrenu slepog creva, a ne vanmateričnu. Biće nekoliko dana u bolnici sada, ne znam kada će je pustiti.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".