Да ли си некада лагала у љубави или у браку?

- Да, наравно. Скоро исто као и у песми. Често сам желећи да направим бољу слику о себи лагала или прећуткивала, а заиста није требало. Увек сам имала страх или осећај да нисам довољно добра, била сам страшно несигурна. исфрустрирана и од измишљотина које су о мени увек кружиле, често сам била захвална и на остацима љубави. Требало ми је пуно времена да заволим себе, поченем да поштујем сваки мој корак и ослободим се несигурности. Замке које сами себи направимо често су оне из којих не можемо да изађемо, исто је и са лажима - рекла је Наташа за Скандал.

Да ли овај текст на било који начин представља тебе приватно?

- На прсте једне руке могу да набројим песме које нисам осетила или доживела. Увек сам стварала музику која је била моје огледало, само што у последњих неколико година то радим много храбрије и смелије. Песма "Тајна" је песма о истини, веома дубока и тешка, као што се иза осмеха често крије туга, тако се и иза речи "тра ла ла ла ла" крије све само не површно.

Плашиш ли се осуде људи због текста песме?

- Ја сам на осуду навикнута, такорећи истренирана. Имала сам страх и тресла се као прут од првог тренутка када смо песму пустили. Знала сам да ће бити екстремно у ову или ону страну. Испоставило се да је много више људи који је разумеју и не могу вам описати колико сам срећна због тога.

Увек избацујеш искључиво оно што се теби свиђа, треба ли храбрости за то?

– Наравно да треба. Али то је једна од мојих особина које сам одувек била сигурна да поседујем. Уколико се ушушкате, бојите се и стрепите, мале су шансе да било шта у животу урадите сем да преживите. Није срамота ни пасти, не успети то је саставни део и живота и сваког процеса. Музика није мој посао, музика је мој начин да се изразим, опстанем, конектујем се са људима и осетим љубав. На том путу неопходан је пад исто колико и успон, можда чак и кориснији. Из падова сам научила највише, али сам научила да се ни у успеху никада не понесем и да више скоро ништа не може да ме заслепи и занесе.

Шта су коментарисале колеге?

– Од неколико колега добила сам прелепе коментаре и то ми заиста значи. Сигурна сам да постоје и људи у музици којима се ова песма не допада и то је у реду, наравно. Не осећамо сви исто.

Постала си вирална због многих својих изјава, да ли ти то импонује?

– Више ми је оптерећујуће. Ретко гостујем у ТВ емисијама, увек волим да се појављујем када за то постоји разлог и то углавном чиним гостујући код људи које волим и поштујем и са којима ми је у комуникацији пријатно и забавно. У таквој атмосфери углавном сам и релаксирана, па онда показујем то своје лице, лице које све гледа са оне ведрије, шаљиве стране. Оно што ми ствара притисак је да људи константно очекују нешто спектакуларно и забавно од мене, а то ме ограничава. Зато сам ја одустала од очекивања јер само тада не можеш бити јако разочаран. (смех)

Да ли функционишеш у фазону што на уму, што на друму?

– Не. Не фукнционишем тако, не зато што сам неискрена, већ зато што сам пажљива према људима и бирам начин и време, често и моменат када ћу неком да изговорим ствари које му се неће допасти. Било да су у питању моји блиски људи или они које површно знам. Често својој деци објашњавам да није најважније шта питаш или кажеш, већ начин на који то чиниш јер ми у последње време стварно недостаје љубазност код других људи и управо ово о чему причам, пажња и нежност у комуникацији. Тако сам Хани пре неки дан, будући да као дрчна тинејџерка начин њене комуникације ми често засмета, иако је то сад тренд, викнула: Дај ми чашу воде одмах, а она ме погледала шокирана. Онда сам јој рекла: Сине, хоћеш ли, љубим те, да ми даш чашу воде, преморена сам, и на тај начин јој показала како се иста ствар тражи на различите начине и како у првом случају влада негативна енергија, а у другом предивна.

Сматраш ли да си остарила?

– Сматрам (смех). Мислим да лепо носим своје године, осећам се веома добро и стабилно. Исто тако, јако волим и приватно и пословно да сам окружена млађим људима јер ми та врста енергије даје крила и блиска ми је. Жене у 40-им почињу да имају проблеме са ставрима које су неминовне и које долазе природним процесом, али за себе сматрам да у својим годинама уживам, осећам се остварено, али исто толико имам још пуно тога да дам. Моника Белучи је рекла прелепу ствар о младости и зрелом добу: Бити леп са 20 година то је природно, када сте лепи са 35-45 то је резултат рада на себи и унутрашње среће.

Кад погледаш уназад, како гледаш на свој живот?

- Ретко уназад гледам, ретко се осврћем. Живот је стварно предиван и тако брзо пролази, греота је пропуштати садашње тренутке, осврћући се на оне који су већ прошли. Радила сам најбоље што сам у том тренутку умела, то је пут који је био намењен само мени и на сваки свој корак сам веома поносна.

Има ли наде да се опет заљубиш као некад, како само ти умеш?

– Божеее, па ваљда има наде, не знам. Живот увек пише најбоље режије, а ја у њега бескрајно верујем.

Јеси ли била на свадби Каће Грујић, удала се на твом салашу?

– Не познајем Каћу, али сваку своју колегиницу веома поштујем. Цела церемонија била је организивана у тајности, тако да ни моји најближи нису знали за венчање. Колико сам видела, било је прелепо и желим јој да никад не прође као ја. (смех). Сви бракови склопљени у кући 22:22 су предивни и срећни.

Како се бориш са Ханом, она је сада тинејџерка…

– Заиста није лако бити мама тинејџерке. То је доба када су деца најосетљивија, веома радознала, често испипавају границе и прелазе их. Оно на чему инсистирам је да будемо отворене и искрене једна према другој. Имамо периоде када нам иде, али и периоде који су стресни, где је потребно пуно разговора, стрпљења и разумевања. Ми имамо добре и здраве темеље, али једва чекам да пубертет прође.

Има ли неки фудбалер да ти је добар фрајер?

– Има Фабрегас! (смех)

Како је на Дедињу, фали ли ти Нови Сад?

– На Дедињу ми је прелепо. Наредних неколико година ово је сигурно дом за мене и моје ћерке. У Новом Саду сам често, као и моја деца, због тога немам осећај да ми недостаје. Чешће ми недостају људи из Новог Сада.

Можда нађеш новог мужа баш на Дедињу?

– Ха-ха-ха-ха, тешко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".