Прослављени фудбалер Дејвид Бекам не крије да је веома забринут за здравствено стање своје супруге Викторије, која већ 25 година практикује строге режиме исхране како би одржала витку линију и оптималну килажу.

Фото: Профимедиа

 

У томе јој помаже и лични тренер Сер Алекс Фергусоном са којим је Бекам неколико пута имао расправе, јер је сматрао да лоше утиче на његову жену, нарочито због ригорозног менија на ком се налазе само риба на жару и поврће на пари.

- Постанем јако емотиван око хране и вина. Нажалост, ожењен сам неким ко једе исту храну већ 25 година. Откад сам је упознао, једе само рибу са жара и кувано поврће, ретко ће направити изузетак. Једино када је хтела да поједе нешто с мог тањира је било када је носила нашу ћерку Харпер и то је било невероватно. То ми је био један од омиљених тренутака. Не сећам се о којој се храни радило, али знам да то није јела од тада - рекао је забринуто Бекам и додао да највише воли када је сам код куће, јер онда можемо потпуно да се препусти својим хедонистичким навикама.

Фото: Профимедиа

 

- Прилично недавно сам био у изолацији пет дана јер сам боравио у Италији и Викторијини родитељи су имали забаву, али нисам због тога могао да одем. Тако да никог није било код куће осим мене и свиђало ми се. Појео сам два најневероватнија комада меса. Попио сам неко дивно вино којим сам се почастио и поподне сам гледао фудбал. Увече сам припремио храну на роштиљу. Такви дани и вечере су ми најдражи.

Викторија ни за живу главу не жели да се одрекне свог режима исхране, јер се тако осећа чило, весело и витко, али схвата да није радо виђен гост у ресторанима.

- За већину ресторана вероватно сам најгора ноћна мора. Обожавам поврће кувано на пари. Волим да кувам храну на врло једноставан начин. Волим да попијем пиће уз вечеру и могу да постанем врло добар гост на вечери - рекла је супруга Дејвида Бекама, која је открила на који начин одржава витку линију:

Фото: Профимедиа

 

- Сваки дан вежбам. Као што перете зубе, тако је моја рутина вежбање. Обично прво трчим на траци, а после следи тренинг по програму мог тренера - рекла је с поносом лепа бринета страним медијима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".